22.04.2009 16:37

Poděkování

Vážení spoluobčané,

rád bych právě dnes,  když spouštím tyto mé nové webové stránky a právě Vám, Svádovákům, velmi rád touto cestou poděkoval za Váš postoj ve věci zamýšleného prodeje p.p.č.  911 (hřiště naproti rest. "Koruna"), který jste vyjádřili svým podpisem na petičním archu a také osobní účastí na jednání zastupitelstva MO Střekov dne 7. dubna 2009. Tato Vaše podpora byla pro mne jako zastupitele (a také Svádováka) skutečně velmi důležitá a hlavně nepřehlédnutelná!  Váš hlas - jak jste se  sami přesvědčili - nemohl být všemi zastupiteli oslyšen, prodej by tedy nebyl schválen a jen proto byl tento projednávaný bod jednání těsně před hlasováním stažen panem starostou Žáčkem (jeho horlivým zastáncem) z programu.

Na rozdíl od Ústeckého deníku, který neobjektivně hodnotil průběh jednání zastupitelstva a označoval Vás za "vidláky" a křiklouny, kteří ani pořádně nevědí o co jde, já si velmi vážím Vás všech a jsem také rád, že se projevil i určitý svádovský patriotismus, kterým jsme společně  dokázali, že si to, na čem nám skutečně záleží, nenecháme jen tak vzít.  O tom konečně svědčila i diskuse na netu - a kde také nakonec byla zveřejněna zpráva jednatele firmy JH Stavby s.r.o., že odstupuje od projektu výstavby na této parcele.

Protože však nelze vyloučit, že by se v budoucnu nemohl opakovat podobný pokus jako byl tento, podal jsem na Magistrát města Ústí nad Labem "Podnět na změnu funkčního využití"  této parcely na "plochu pro občanskou vybavenost", označenou indexy R a K - tedy  určenou výhradně pro sport, rekreaci a kulturu. Pokud bude tento podnět akceptován a schválen, bude snad už s podobnými pokusy o prodej konec. Této záležitosti budu trvale věnovat pozornost a shánět podporu pro její schválení na magistrátním zastupitelstvu.

Ještě jednou všem díky a těším se na další spolupráci a Vaši podporu pro Svádov !!!

Váš 

Viktor Malinkovič

—————

Zpět


Kontakt



+420725471504